• Regisztráció

 Specpodgotovka Cпец. Fitness

  

A Cпец. Fitness egy olyan speciális céllal összeállított harci fitness rendszer ahol elsődleges cél a test izmainak optimális kialakítása a saját testsúlyhoz képest, hogy a test magas stresszfaktor és hosszú terhelés mellett is képes legyen ellátni a feladatát. A fizikai állapot fontos része az életünk részének. Ez a tréning előkészíti szervezetünket, izomzatunkat a mindennapi igénybevételre és az általunk végzett munkára. Úgy lehetne jellemezni ezt az edzésformát, mint egy olyan gyakorlatsor, mely által hatékonyabban tudjuk végezni a mindennapi rutinfeladatokat. A test optimális izom állomány és megfelelő hajlékonyság esetén, gyors és koordinált mozgásokra képes. A megfelelő testtudatot a saját súllyal végzett tréningek nagyban befolyásolják, és pozitív irányban mozgatják előre. Az önvédelemben a test tudat fontos a precíz mozdulatok végrehajtásához. Gondoljunk csak bele a mai tornászok akrobatikus mutatványaira,amit könnyed és precíz mozdulatokkal hajtanak végre. A nagy izmok befolyásolják a test végtagjainak mozgástartományait. Ez az edzésforma egészen az ókori időkig nyúlik vissza. A legenda szerint a thermopülai csatánál a perzsa felderítők azt látták, hogy a spártai katonák furcsa mozdulatokat végeznek a táborukban. Az ókori görögök is meglepően izmosnak tűnnek, a megmaradt domborműveken mai szemmel nézve hihetetlenül izmos, tornázó embereket láthatunk. A saját testsúllyal való edzés egyszerűsége folytán mindvégig része volt az ember történelmének.

Előnyei:

 

Bővebben...

 

 

Specpodgotovka Systema


Egy speciális céllal létrehozott katonai önvédelmi és túlélési rendszer. Megalapítója Denis Ryazov ex. specnaz kiképző. A rendszer alapvetően a katonai, rendőri vagy testőri területen tevékenykedő szakemberek részére lett összeállítva de már nyitva áll a civil szféra számára is. A rendszerre jellemzőek a gyors és praktikus megoldások illetve a fegyverek közül a kés és a bothasználat. Tagjaink sok olyan speciális képzésen vehetnek részt mint a nagy magasságból történő ereszkedés, vagy épp a lövészeti tréningek. Képzésünk anyagát rendszeresen teszteljük nem steril környezetben (Volt orosz laktanyában mely jelenleg paintball pályaként funkcionál) annak érdekében, hogy minél közelebb kerüljünk egy egy konfliktus helyzet modellezéséhez.

 


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Personal Tréning / Személyi Edzés

A személyi edzés maximum 2 főig, vagy kis csoportos képzésig terjed ki egy foglalkozás alkalmával.    A személyi edzés előnyt jelent mindazok részére, akik alapos és gyors fejlődést szeretnének elérni viszonylag rövid idő alatt. Az egyéni tréningek alatt a hibák a gyakorlatok során rögtön orvoslásra kerülnek és így elkerülhető a rossz mozgások beidegződése. A gyakorlatok során nagy hangsúlyt helyezünk a tanuló egyéni képességeire ezért a képzést mindig az egyéni profilra és koordinációs képességekre építjük. Az első tréningek alkalmával felmérjük az általános kondíciót, koordinációs készséget, és ehhez igazítjuk a további képzéseket. A személyi tréningek alkalmával az edző és a tanuló között folyamatos kommunikáció zajlik, ami megkönnyíti a leadott tananyag megértését és annak tanulási folyamatát. Fegyveres erők részére is nyitott a képzés, intézkedés taktikai illetve specifikus edzésprogrammal egyéni vagy kis csoportos rendszerben!

A magánórák előjegyzéssel történnek, a tréningek megkezdése előtt személyes elbeszélgetést tartunk. Az időpontok rugalmasak, folyamatos egyeztetéssel tartjuk a tréningeket.

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------