• Regisztráció

Aktuális hírek

 A Systema Specpodgotovka Pszihológiája


 A tanulás és gyakorlás fegyelmet eredményez és  a teljes rendszer a testi és lelki egészséget, pihenést, és a bátorságot erősíti hogy az ember elviselje a csapások minden formáját. De ami a legfontosabb, hogy magában foglal egy életfilozófiát, a béke és a tisztesség fontosságát előtérbe helyezve. Fegyelmezi a diákokat a kikapcsolódásra, miközben a hangsúlyt a maximális teljesítmény elérésére helyezi. Ez teszi  lehetővé, hogy ha meg akarják támadni szokatlan helyzetekben vagy váratlan szögekből, harcoljon és  elfogadja a megoldásokat  vagy közölje szándékait egy vérfagyasztó ordítással. Nincsenek fix gyakorlati formák és megoldások, a képzés alapja a valóság, hogy a harcban minden másodperc egy változó és ehhez mérten alkalmazkodni kell.

 

 

A módszer SYSTEMA Specpodgotovka egy olyan közelharc rendszer mely többcélú és gyakran kombinálják a hatásos  védekezést,  dobásokkal, vagy a  fájdalom okozás más módjával, ami  a leszereléshez illetve az  egyensúly vesztéshez elengedhetetlen.  A képzés során a mozgásoknál elrugaszkodunk a modern illetve tradiciónális közelharc formáitól,és használunk helyette  természetes körkörös mozdulatokkal, illetve keringő  nyolcas gyakorlatokat melyek lehetővé teszik, hogy az emberek könnyen és gyorsan tanulhassák meg az alap mozdulatokat. A módszer lényege hogy a képzés alatt elsajátítsuk a  teljes koordináció és pszichofizikai gyakorlatok álltal, a teljesen szabad és lágy mozgást, mely lehetővé teszi, hogy a készségek a kézben (izmokban) legyenek és kízárják a konfliktus alatti döntéshozatal hátrányait hogy így tudjunk harcolni a legrövidebb idő alatt optimális feltételekkel. Ezek azonban rendszeres ismétlést igényelnek, tökéletes fókuszt a munka során ez  a sikeres gyakorlás kulcsa. Amikor a képességek már tökéletesek, kevesebb időt töltötünk a technikákkal és több időt szentelünk a speciális fizikai és mentális felkészítésre.

Az első naptól a tanfolyamon  egy SYSTEMA Specpodgotovka harcost a lényegre tanítunk a "harci gondolkodásra". A harci készségek állandó készenlétben kell álljanak és a harcosnak képesnek kell lennie az azonnali becslésre „ helyzetben” a legjobb döntés érdekében.

SYSTEMA Specpodgotovka radikálisan különbözik az összes létező harci rendszertől egyedisége és célorientáltsága miatt. Széles spectruma miatt lefed sok olyan speciális területet mint a lövészeti, taktikai, VIP, megoldások és technikák. Lehetőség van speciális tréningekre (ereszkedés technika, késharc, stb...)is.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------